Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin: Jakuzi meselesinin değersiz kalacağı hikayeyi yakında paylaşacağım

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, belediye binasındaki lüks başkanlık katı iddialarını doğrulayarak, "Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

  • ü
  • 07 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Sancaktepe’nin yeni seçilen Belediye Başkanı Alper Yeğin, siyasal iletişimci Necati Özkan’ın Sancaktepe Belediyesi’ndeki lüks başkanlık katı ile ilgili iddialarını doğrulayarak, “Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım”dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya danışmanı Siyasal iletişimci Necati Özkan, AKP‘den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi binasına tebrik için gittiğinde gördüklerine inanamadığını söyledi. Özkan, “(Eski Başkan Şeyma Döğücü’nün kullandığı) Başkanlık katı 6.000 m2, bir sürü dinlenme odası var, jakuzi, yemek odası, 200 m2 mutfak var.” dedi.

Özkan’ın açıklamasını yalanlayan eski Başkan Şeyma Döğücü, “Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hemde milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Necati Özkan jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok. Ayrıca mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum!” ifadesini kullandı.

Yeni Başkan Alper Yeğin, Döğücü’nün paylaşımını alıntılayarak, şu paylaşımı yaptı: “Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak ; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında her hangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com