Sanatçı Suavi’nin eşi Gönül Yılman Saygan gözaltına alındı

Ünlü sanatçı Suavi'nin eşi Gönül Yılman Saygan, Almanya'dan Türkiye'ye tatil için dönüşünde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'da gözaltına alındı. 

  • ü
  • 09 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Ünlü sanatçı Suavi’nin eşi Gönül Yılman Saygan, Almanya’dan Türkiye’ye tatil için dönüşünde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’da gözaltına alındı.

Saygan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “İzmir Havalarında gözaltına alınıyorum. Nedenini bilmiyorum” dedi. Saygan’ın paylaşımını cevaplayan modacı Barbaros Şansal, “İfadeye yönelik yakalama kararıdır , nöbet i savcı ifadeni alıp serbest bırakacak”dedi.

Saygan, kızının yanında olduğunu belirterek, “Suada yanımda ve çok etkileniyor. Ağlayıp duruyor. Hala ne olduğunu söylemiyorlar, avukatlarımız bilmiyor, sadece ekip bekliyoruz adliyeye götüreceğiz diyorlar” dedi.

Sanatçı Suavi’nin eşi Gönül Yılman Saygan, İzmir Havaalanı’nda gözaltına alındığını açıkladı. Saygan, gözaltı nedenini bilmediği söyledi.

‘Suavi’ ismi ile tanınan Sanatçı Mehmet Suavi Saygan’ın eşi Gönül Yılmaz Saygan, X hesabından İzmir’de gözaltına alındığını bildirdi.

Kötü muamele maruz kalmadığını belirten Saygan, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Karakolda öğle mesaisinin bitmesini bekliyorum. Sonra adliye, sonra bakacağız. Kızımı ağabeyi aldı. Gözlerindeki korkuyu ömür boyu unutmam. Karakol, gözaltı umurumda değil. Ama kızımın endişesi. Ve ifadeye çağrılsam giderim. Çağrıldığımda hep gittim. Ama neden gözaltı. Kızımın gözünün önünde polis arabasına bindim..Neyse.”

Saygan, sosyal medya aktif şekilde kullanan isimlerden birisi. Saygan’ın paylaşımlarıyla ilgili şikayetle ilgili ifadesine başvurulacağı tahmin ediliyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com