Sabah gazetesinden CHP açılımı: Özgür Özel manşette, birinci sayfada Erdoğan ve AKP yok

Eski bakan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak tarafından yönetilen Sabah gazetesi bugün sürpriz bir manşet ve birinci sayfayla çıktı. CHP lideri Özgür Özel'in sözleri manşette yer alırken, birinci sayfada ne Erdoğan ne de AKP haberi olmaması dikkati çekti.

  • ü
  • 08 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Eski hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak tarafından yönetilen iktidar medyasının amiral gazetesi Sabah, bugün sürpriz bir manşetle çıktı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Sabah yazarı Yavuz Donat’a verdiği röportajı Sabah manşetten verdi.

Özel’in ağzından “Makama saygıdan asla taviz yok” manşetiyle verilen röportajda Özel Erdoğan’a sıcak mesajlar gönderdi.

“Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı’nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim” diyen Özgür Özel, “Eskisi gibi, ‘Ben senin yanına gelmem’ yok. Böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü’nde buluşalım. Çünkü orada da Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın odası var” ifadelerini kullandı.

Gazetenin birinci sayfasında Erdoğan ve AKP ile ilgili hiçbir haber yer almaması da dikkatlerden kaçmadı.

Sabah gazetesindeki bu radikal değişim, “31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin galibiyeti sonrası, hükümetin medyadaki amiral gemisi Sabah gazetesinde bile bir değişim oldu” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com