Rüşvet, uyuşturucu partisi ve tehdit nedeniyle ihraç edilen hakime, meslektaşlarına büyü yaptırmış

Adana’da görev yapan hakime Gül A. yasak aşk, uyuşturucu partisi ve rüşvet gibi iddialarla gündeme gelmesinin ardından ihraç edilmişti. Hakime Gül’ün başarılı olmasını istediği meslektaşlarına büyü yaptırdığı ortaya çıktı.

  • ü
  • 24 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Adana’da görev yapan hakime Gül A. yasak aşk, uyuşturucu partisi ve rüşvet gibi iddialarla gündeme gelmesinin ardından ihraç edilmişti. Hakime Gül’ün büyücüde meslektaşlarına büyü yaptırdığı ortaya çıktı.

Hakim Gül A. pandemi döneminde birlikte alkol aldığı başsavcıvekilinin adli emanetten çıkarttığı uyuşturucu maddeyi kullanıp parti yaptıkları ileri sürülmüştü.

Gül A., 5 yıl boyunca yasak aşk yaşadığı iş insanını ayrıldıktan sonra tehdit etmiş, ardından hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Gül A., Osmaniye Asliye Ceza Mahkemesinde “akaryakıt kaçakçılığı” iddiasıyla yargılanan sanıktan beraat etmesi karşılığında 500 milyon rüşvet aldığı öne sürülmüştü.

SEVMEDİĞİ SAVCI VE HAKİMLERE BÜYÜ YAPTIRDI

Halk Tv’den Mustafa Balcı’nın haberine göre Gül A., adliyede sevmediği avukat, savcı ve hakimlerin fotoğraflarını büyücülere verip, başarısız olmaları için “büyü” yaptırdığı iddia edildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Görev yaptığı her kentte bir ‘büyücü’sü vardı ve kararsız kaldığı dosyalar için bu kişilere danışıyordu.

HSK soruşturmasında cezadan kurtulmak için ‘cinci hocalardan’ destek istedi.

İddiaların ortaya çıkacağını anladıktan sonra Gürcistan’a kaçma hazırlıkları yaptı ve Türk iş insanlarıyla temas kurup casino ve lokanta açmak için destek aradı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com