Reha Muhtar yoğun bakımda: ‘Çocuk nerede?’ tartışması sürüyor  

Dün gece merdivenlerden düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede entübe edilen Reha Muhtar'ın kayıp oğluyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Avukat Feyza Altun, Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur'dan olan 15 yaşındaki oğlunun, şarkıcı Nilüfer'in evinde olduğunu söyledi.

  • ü
  • 20 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Son dönemde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı gerilimle gündeme gelen, bir dönemin ünlü anchormanlerinden Reha Muhtar’ın, gece 01.00 sıralarında İstanbul Sarıyer’deki evinde merdivenlerden düştüğü aktarıldı.

Düşme sonucu ağır yaralanan Reha Muhtar, bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Hastanede entübe edilen Muhtar’ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

Eski eşi Deniz Uğur, Halktv’ye yaptığı açıklamada, “Oğluma ulaşamıyorum. Reha Bey’in durumu hakkında da bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor” dedi.

Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun ise Muhtar ve Uğur’un çocuklarının, şarkıcı Nilüfer’in evinde bulunduğunu söyledi. Altun’un açıklamaları şu şekilde:

‘NİLÜFER HAKKINDA ÇOCUK KAÇIRMAKTAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ ‘

* Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şube’ye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik.

* Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz.

* Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, ‘Çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın’ şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com