Reha Muhtar: Etrafımdakiler her şeyimi aldı, bundan sonra Allah ile yaşıyacağım

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, sağlıklı yaşamanın önemli olduğuna işaret ederek, "Son 40 gün içerisinde her şeyim var derken bir şeyimin kalmadı. Bir anda etrafımdaki herkes elimdeki her şeyimi aldı. Buna çocuğum da dahil. Ama şükür hala sevenlerim var. Onlarla yaşıyacağım, tanrıyla Allahla yaşıyacağım" dedi.

  • ü
  • 22 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Ünlü gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar, geçirdiği sağlık sorunlarının ardından ilk kez görüntülendi. Ağustos ayında yaşadığı düşme sonucu yoğun bakımda tedavi gören Muhtar, uzun bir süre sonra hayranlarının karşısına çıktı.

Geçirdiği rahatsızlık sonrası uzun bir süre hastanede kalan Muhtar, yoğun bakımda kalmasının yanı sıra bir dönem entübe edilmişti.
Muhtar, ilk kez görüntülendiği anlarda zayıflamış haliyle dikkat çekti. Yürümekte zorlanan Muhtar, yanında iki kişinin desteğiyle yürüdüğü görüldü.

Muhtar, yaşadığı süreçle ilgili yaptığı açıklamada, “Her şeyle geri döneceğim, hemde fazlasıyla geri döneceğim. Eskiden olmadığı kadar daha iyi geri döneceğim.

Sağlık hayatta en önemli şey. Herkese sağlık diliyorum. Sağlığınıza dikkat edin. Her şey benim derken biranda hiç bir şeyiniz kalmayabiliyor hayatta. Ben de onu yaşadım. Son 40 gün içerisinde her şeyim var derken bir şeyimin kalmadı. Bir anda etrafımdaki herkes elimdeki herşeyimi aldı. Buna çocuğum da dahil. Ama şükür hala sevenlerim var. Onlarla yaşıyacağım, tanrıyla Allahla yaşıyacağım.

Geri döneceğim dedinis neyi kast ettiniz yönendeki soruya ise Muhtar, ” Herşeyi kast ettim. Hem yazı, hem kitap, hem televizyon. Her şeyle geri döneceğim.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com