Polis memurunu bıçaklayan saldırgan suç makinesi çıktı: 9 ayda 10 suça karışmış

Konya'da polis memuruna bıçakla saldıran Emre Köroğlu'nun 33 suç kaydının bulunduğu, bunun 10'nu son 9 ayda işlediği ortaya çıktı. Polis memuru Mehmet Topuz'un durumu iyiye gittiği, Emre Köroğlu'nun ise entübe edildiği belirtildi.

  • ü
  • 14 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Konya’nın Selçuklu ilçesinde polis memuru Mustafa Topuz’u bıçakla yaralayan Emre Köroğlu’nun 33 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Köroğlu’nun iki kez tutuklanıp serbest bırakıldığı ve son 9 ayda 10 suça karıştığı belirlendi.

Ameliyat edilen polis memuru Mehmet Topuz’un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Saldırgan Emre Köroğlu’nun ise entübe edildiği belirtildi.

Saldırgan Emre Köroğlu’nun, “Oto hırsızlığı”, “Yaralama”, “Uyuşturucu kullanmak”, “Yağma’ gibi suçlardan 33 kaydının olduğu, iki kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirlendi. Son 9 ayda karıştığı 2’si “gasp” olmak üzere 10 suça karıştığı ve gözaltına alınıp serbest bırakıldığı bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Konya’nın Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak’taki bir ikametten polise telefonla yardım çağrısında bulunuldu.

Olay yerine giden polis ekibi, evde sinir krizi geçiren bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda, polis memuru Mustafa Topuz sırtından 7 bıçak darbesiyle yaralandı.

Ekipteki diğer polisler tarafından silahla vurulan saldırgan ise yaralanarak etkisiz hale getirildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com