Polis, DEM Partili milletvekilinin evini bastı, kapısını kırdı

DEM Partisi İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu, sabah saatlerinde İstanbul'daki evinin polis tarafında basıldığını belirterek, "İstanbul TEM tarafından kırılarak arama yapılmış. Evde nasıl bir hasar var bilmiyorum. Ankara'dan İstanbul'a geçeceğim"dedi.

Emniyet’in DHKP/C ve MLKP’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle yaptığı operasyonda DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu’nun evinin kapısı kırıldı.

Gözaltına alınan kişilerin örgüt mensubu olmaktan ziyade sosyalist görüşe sahip kişiler olduğu belirili.

Bu sabah İzmir ve İstanbul’da düzenlenen operasyonda, Partizan Dergisi, Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu’nu (SMF) başta olmak üzere çoğu demokratik kurumdan kişilerin darp kullanılarak gözaltına alındığı kaydedildi.

MİLLETVEKİLİNİN EVİNİ BASTILAR

DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu, bu sabah evinin kapsının kırılarak baskın yapıldığını ve konuyla ilgili dava açacağını aktardı.

Otlu şunları söyledi:

“İstanbul’da ikametgah ettiğim evin kapısı sabah İstanbul TEM tarafından kırılarak arama yapılmış. Evde nasıl bir hasar var bilmiyorum. Ankara’dan İstanbul’a geçeceğim. Bu faşist baskılara boyun eğmeyeceğiz! Her yerde teşhir etmeye devam edeceğim. Dava açacağım.”

GRUP İSYAN ATEŞİ ÜYELERİNİN EVİ DE BASILDI

Müzik topluluğu Grup İsyan Ateşi üyelerinin evinin de sabah saatlerinde polis tarafından basıldığı ve evlerinde hasar meydana geldiği açıklandı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com