Perinçek’in danışmanı dolandırıcılık suçlamasını kabul etti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in danışmanı Emin Adanur, hapis girme gireceğini anlayınca geri adım attı. Adanur, mağdurların zararını gidereceğini söyledi.

  • ü
  • 17 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek.

Doğu Perinçek’in dolandırıcılıktan yargılanan danışmanı Emin Adanur, hapse gireceğini anlayınca geri adım attı. Daha önce kendisine iftira atıldığını iddia eden Adanur mahkemede, “Mağdurların zararını karşılayacağım” dedi.

Milyonlarca lira topladığı kişilere evlerini teslim etmeyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in danışmanı Emin Adanur’un Bursa 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davanın 4’üncü duruşması yapıldı.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre; savcı mütalaasında “Nitelikli dolandırıcılık suçundan” yargılanan Emin Adanur’un 33 mağdur yönünden cezalandırılması istenildi. Adanur her bir mağdur için ayrı ayrı 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Birden fazla daire alan şikâyetçi mağdurlar yönünden ise cezanın daha da ağırlaştırılarak verilmesini istedi.

Onlarca yıl hapis cezası istenen Adanur ise “Mağdurların zararını gidermek istediğini belirterek, gelecek celseye kadar zararı giderebilmesi için kendisine süre verilmesini” istedi. Duruşma, 26 Nisan’a erteledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com