Özgür Özel, Suavi’nin konserini izledi: Basından duydum ve beynimden vurulmuşa döndüm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki çiftçi mitinginin ardından Aydın Çine'de Suavi'nin konserini izledi.

  • ü
  • 30 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Aydın’ın Çine İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte Suavi konser verdi. Konseri CHP lideri Özgür Özel, eşi Didem Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları da izledi.

Sahneye davet edilen ve Suavi’ye çiçek takdim ettikten gökyüzüne beyaz güvercin bırakan Özgür Özel şunları söyledi, ” Bir ilçenin bir siyasi partiye müzahir ocakları ve AK Parti’nin gençlik kollarının tehditleriyle çok iyi niyetli olan belediye başkanımız ilçede böyle bir tansiyon olmasın diye üstadın konserini tek taraflı iptal etti. Basından duydum ve beynimden vurulmuşa döndüm. Bilgi almaya çalıştığımda iş işten geçmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Çine Belediyesi, Çine’deki benzer odakların, Aydın’daki benzer odakların birtakım tepki ve tehditleri ile konseri iptal etme niyetine girmiş. İlk iş belediye başkanına ulaşmaya çalıştık, dışarıdaydı. Bir şekilde ulaşıldı. Süreci dondurduk. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, sağ olsun. Gerekli inisiyatifi aldı. Dedik ki bu konser o meydanda yapılacak. Suavi oraya gelecek. Çine’de o konseri verecek. O konseri de biz hep birlikte izleyeceğiz.”

‘KÜLTÜR ETKİNLİKLERİNE CHP’Lİ BELEDİYELER EV SAHİPLİĞİ YAPACAK’

Özel, sanat ve sanatçı ile birlikte olmaya devam edeceklerini belirterek, “Buradan talimatım şudur, bir sanat ve kültür festivali ya da etkinliğiyse, kim isterse istesin. MHP, AKP ve Ülkü Ocakları, yeter ki şiddet çağırmasınlar, şiir okusunlar, kimden okurlarsa okusunlar. Türkü söylesinler, kimle söylerse söylesinler. Şarkı söylesinler, kimi davet ederlerse etsinler. CHP’li belediyeler istisnasız olarak gerekli ev sahipliğini gösterecektir” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com