Özgür Özel: Narin olayı bütün detaylarıyla açığa çıkarılmalı

CHP lideri Özgür Özel, Narin Güran öldürülmesinin bütün açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesi gerektiğini belirtti.

  • ü
  • 08 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

CHP lideri Özgür Özel, Narin Güran’ın cansız bedenin 19 sonra bir dere yatağında çuval içerisinde bulunmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Özel, “Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum” dedi.

Özel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan bu yana aranan 8 yaşındaki kızımız Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığını sabah saatlerinde çok büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum.

Günlerdir canlarını dişlerine takarak kendi kızlarını arar gibi bölgede faaliyet yürüten tüm güvenlik güçlerine ve sivil ekiplere yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

TANRIKULU: BU SUÇ HEPİMİZE KARŞI İŞLENMİŞTİR

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 19 gündür kayıp olan Narin Güran adındaki kız çocuğunun cesedinin bulunmasının ardından sosyal medya hesabından cinayete tepki gösterdi.

”Lanet olsun bu ölümü gerçekleştirenlere” diyen Tanrıkulu, ”Bu suç Narin’in bedeninde hepimize karşı işlenmiştir” ifadesini kullandı.

Tanrıkulu şöyle devam etti:

”Bilinsin ki; Diyarbakır Barosu ve kentteki sivil toplum kurumlarıyla birlikte bütün sorumluların ortaya çıkartılması, cezalandırılması için en etkin biçimde bunun takipçisi olacağız. Hepimizin başı sağ olsun… Mekanın cennet olsun #Narin … (Bunca geniş kapsamlı arama tarama çalışmalarına, yüzlerce güvenlik görevlisinin mesaisine, gelişmiş teknik cihazların kullanımına rağmen Narin’in 19 gün sonra evinin sadece 3 kilometre ötesinde bulunmuş olması da, bu görevi yapanlar bakımından düşündürücüdür.)

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com