Özgür Özel: Aday değil cumhurbaşkanı belirliyoruz

Özgür Özel, "Cumhurbaşkanlığına yakıştırdığınız bir aday var mı?" sorusuna "Kimsenin şüphesi olmasın ki CHP’nin belirleyeceği cumhurbaşkanı adayı, Türkiye’nin bir sonraki cumhurbaşkanı olacak. Aday belirlemiyoruz, cumhurbaşkanı belirliyoruz" yanıtını verdi.

  • ü
  • 03 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, Antalya ziyaret kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Devlet Bahçeli’nin DEM Parti ile tokalaşmasını olumlu bulan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Düne kadar bize bu yüzden demedikleri hakaret kalmıyordu” hatırlatması yaptı. Özel, şunları kaydetti:

“Bize geçmişte DEM’leniyor diyenler, sadece HDP vekilleriyle el sıkıştık diye terör örgütleriyle el ele kol kola diyenler bugün gittiler, Devlet Bahçeli için söylüyorum, ‘kapatılsın’ dediği partiye, ‘milletvekilleri içeri atılsın’ dediği partiye, eş genel başkanını içeriye attırdığı, ‘çıkmasın’ dediği partiye, ‘hazine yardımı vermeyin’ dediği partiye, ‘terör yuvası’ dediği partiye gittiler el sıkıştılar. Düne kadar bize bu yüzden demedikleri hakaret kalmıyordu. Ben Devlet Bey kadar hararetle el sıkışıp büyük bir memnuniyetle kucaklaşmayı geçmişte yapmadım.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Özel, bir gazetecinin, “Cumhurbaşkanlığına yakıştırdığınız bir aday var mı?” sorusuna “CHP’nin Cumhurbaşkanlığına benim kimi yakıştırdığım değil, CHP’nin üyeleri başta hatta mümkünse ki geniş halk yoklaması… Ortak akılla, en geniş mutabakatla en iyi adayı belirleyeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki CHP’nin belirleyeceği cumhurbaşkanı adayı, Türkiye’nin bir sonraki cumhurbaşkanı olacak. O yüzden sorumluluğumuz çok ağır. Aday belirlemiyoruz, cumhurbaşkanı belirliyoruz” yanıtını verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com