Özer Sencar, Erdoğan’ın yeniden seçilme planını açıkladı

Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uygulanacak maliye politikalarıyla büyükşehir belediyelerinin başarısız olmasını sağlayacağını ve bunun üzerinden başkanlık seçimini garantiye almak istediğini iddia etti.

  • ü
  • 05 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Metropoll Araştırma Şirketi CEO’su Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi büyükşehir belediyeleri üzerinden vurmak istediğini iddia etti. Sencar, Erdoğan’ın uygulayacağı maliye politikalarıyla büyükşehir belediyelerinin başarısız olmasının sağlamak istediğini belirterek, “Büyük oyuncu belediyeleri vererek Başkanlığı garantilemeye çalışıyor. Kanımca O’nun oyun planının en önemli ayağı bu.” dedi.

Sencar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkan adaylarının yanlış olduğunu ifade ettiğini belirterek, “Böyle büyük bir hatayı O’nun ustalık ve siyasal zekasına yakıştıramamıştım. Anlaşılan Erdoğan CHP’yi en güçlü olduğunu alandan, belediyeler üzerinden vurmayı amaçlıyormuş. Satrançta fili verip veziri alma tabiri vardır. Uygulanacak maliye politikaları ile CHP’li belediyeler büyük mali sıkıntılar yaşayabilir ve başarısız olabilirler. Büyük oyuncu belediyeleri vererek Başkanlığı garantilemeye çalışıyor. Kanımca O’nun oyun planının en önemli ayağı bu.” ifadesini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Maliye Bakanlığı tarafından uygulanan tasarruf tedbirlerinin belediye hizmetlerini ciddi oranda etkilemesi bekleniyor.

 

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com