Özel: Tayfun Kahraman’a yapılanı hepimize yapılmış sayıyoruz 

Özgür Özel, Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman'ın sağlık kontrolüne götürülürken 6,5 saat kelepçeli bekletilmesine ve kelepçelerin bileklerindeki kan akışını kesecek kadar sıkılmasına tepki gösterdi: CHP ailesi olarak bu muameleyi kendimize, hepimize yapılmış sayıyoruz. Derhal gerekli girişimlerde bulunacağız.

  • ü
  • 30 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Meriç Demir Kahraman, İstanbul Silivri’de Marmara Kapalı Cezaevi’nde bulunan eşi Tayfun Kahraman’ın sağlık kontrolüne götürülürken yaşadıklarına ilişkin “Bugün Tayfun Kahraman MS hastalığı nedeniyle rutin nöroloji kontrolüne giderken, kendisine eşlik eden kolluk güçleri, sabahtan itibaren 6,5 saat boyunca, kelepçesini bileklerindeki kan akışını durduracak ve fiziki zarar verecek şekilde niye sıktı? Talimatı kim verdi”  demişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ÖZGÜR ÖZEL: HESABINI VERECEKLER

“Suçsuz yere ve hepimizin yerine cezaevinde yatan Tayfun’a bu günü yaşatanlar hesabını verecekler” diyen CHP lideri Özgür Özel ise Kahraman’a yapılan kötü muameleye itiraz etti:

“Tayfun Kahraman’a yapılan muamele hukuki de değildir, vicdani de değildir, ahlaki de değildir. CHP ailesi olarak bu muameleyi kendimize, hepimize yapılmış sayıyoruz. Derhal gerekli girişimlerde bulunacağız. Suçsuz yere ve hepimizin yerine cezaevinde yatan Tayfun’a bu günü yaşatanlar hesabını verecekler.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com