Özdağ’dan iktidara KHK çağrısı: Vebali daha fazla taşımayın

Saadet Partisi Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, iktidar partisine KHK'lılarla ilgili vebali daha fazla taşımamaları çağrısında bulunarak, "Hakkında soruşturma açılmamış, soruşturma sonucu takipsizlik ve kovuşturma sonucu beraat kararı verilmiş vatandaşlarımızı derhal işlerine iade edin. Mağduriyetlerini giderin."dedi.

  • ü
  • 02 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Selçuk Özdağ (Depo Photos)

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, iktidara KHK yoluyla mağdur ettikleri insanların vebalini daha fazla taşımamaların ve mağduriyetlerin giderilmesini istedi.

Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Yeni yılda, hak arayanların hukuk mücadelesinde adalete kavuşabilmesi, en önemli dileğimiz. KHK yoluyla mağdur ettiğiniz insanların vebalini daha fazla taşımayın. Hakkında soruşturma açılmamış, soruşturma sonucu takipsizlik ve kovuşturma sonucu beraat kararı verilmiş vatandaşlarımızı derhal işlerine iade edin. Mağduriyetlerini giderin. Unutmayın, devletler adaletle ayakta kalır. ‘Adaleti öldürdüğünüz gün, devlet de ölür.'” ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz hafta DEM Parisi Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun KHK’larla getirilen düzenlemelerin kaldırılması yönündeki kanun değişikliği teklifine Saadet Partisi, DEM Parti, Gelecek ve DEVA Partileri destek vermişti. CHP’nin çekimser kaldığı oylamada AKP, MHP ve İYİ Parti ise önerge aleyhine oy kullanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com