Ortaokul öğrencisi, arkadaşını bıçakladı: ‘Yandere Simulatör’ oyunu şüphesi

İstanbul'da 7. sınıf öğrencisi arkadaşını bıçaklayan çocuğun, şiddet içerikli 'Yandere Simulatör' oyunu oynadığı öğrenildi.

  • ü
  • 10 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Yedinci sınıf öğrencisi arkadaşını bıçaklayan C.K.’nın şiddet içerikli oyun olarak bilinen ‘Yandere Simulatör’ü oynadığı belirtildi.

İstanbul Beşiktaş’daki bir ortaokulda geçtiğimiz gün 7.sınıf öğrencisi G.N.Ç. okul arkadaşı C.K.’nın saldırısına uğradı. G.N.Ç.’nin yüzüne önce biber gazı sıkıldı sonra da bıçaklandı.

Sabah’ın haberine göre hastaneye kaldırılan G.N.Ç.’nin akciğer zarında yırtık tespit edildi ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Okul yönetimi ve emniyet konuyla ilgili soruşturma başlattı.

AMAÇ ‘OKULDA SEVMEDİĞİN KİŞİLERİ TUZAĞA DÜŞÜRÜP ORTADAN KALDIRMAK’

Yapılan incelemelerde şüpheli C.K.’nın şiddet içerikli oyun olarak bilinen ‘Yandere Simulatör’ oyunu oynadığı belirtildi. İçeriği son derece kötü olan oyunda amaç; okulda sevmediğin arkadaşlarını tuzağa düşürüp bir şekilde ortadan kaldırmak ve öldürmek.

‘Mavi Balina’ benzeri bir oyun olan Yandere Simulatör, bir anime karakterin, hastalıklı duygularla sevdiği erkeğe yaklaşan diğer kızları öldürmesi ve cinayete ait tüm delilleri yok etmesi konu ediliyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com