Ordu’da savcıya yumruk attığı öne sürülen kişi tutuklandı

Ordu'da, Ünye savcısı Mücahit Şamil Koca’nın ailesiyle gittiği lokantada önce tartışma sonra kavga çıkmıştı. Savcıya yumruk attığı gerekçesiyle gözaltına alınan üç kişiden biri tutuklandı. Adalet Bakanı Tunç, "Savcımızın uğradığı saldırıyı kınıyorum" dedi.

  • ü
  • 06 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Fatsa Başsavcılığı, bazı sosyal medya ve yayın organlarındaki ‘Mekanda boş yer olmamasına sinirlenen cumhuriyet savcısı, mekanın sahibi ve çalışanlarını gözaltına aldırdı’ yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı. Savcılık, gözaltına alınan 3 kişiden 1’inin tutklandığını duyurdu:

“Ünye savcısının ailesiyle birlikte lokantaya gittikleri, lokanta çalışanları tarafından servis süresi olarak her seferinde farklı süre verilmesi üzerine savcıyla işletme sahibi arasında bu husustan kaynaklı tartışma yaşandığı, tartışma esnasında işletme çalışanlarının Ünye savcısının üzerine yürüdüğü ve yumruk attığı, saldırı esnasında savcının kayınvalidesinin ve kucağında bulunan dokuz aylık bebeğinin yere düşerek yaralandığı olaya ilişkin Aybastı başsavcılığının talimaOrdu’da savcıya yumruk attığı öne sürülen kişi tutuklandı.”

Gözaltına alınanlardan Erkan G. tutuklandı. Abdüssamed A. hakkında konutu terk etmeme ve adli kontrol kararı verildi. Ercan G. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yere düşerek kafasından yaralanan dokuz aylık bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ADALET BAKANI: SAVCIMIZA SALDIRIYI KINIYORUM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da X hesabından şu açıklamayı yaptı: “Fiziksel saldırıya uğrayan Koca ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kime olursa olsun ve boyutu ne olursa olsun şiddet asla kabul edilemez. Savcımızın uğradığı saldırıyı kınıyorum.”tıyla kamera kayıtları ve tanık beyanlarından olaya karıştığı tespit edilen üç şahıs gözaltına alınmıştır. Soruşturma işlemleri usul ve yasa çerçevesinde hassasiyetle yürütülmektedir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com