‘Öğretmen, alacak-verecek meselesi yüzünden öldürüldü’

Diyarbakır’ın Çermik İlçesi’nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan Özgür Ekinci, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İddiaya göre, Ekinci'ye borç para veren ve geri alamayan R.A. Ekinci'yi öldürdü. Eğitim-Sen Diyarbakır Şube üyesi olan Ekinci için kent merkezinde taziye kuruldu.

  • ü
  • 20 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’ın Çermik İlçesi Hakan Bahçeci Lisesi’nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan Eğitim-Sen Diyarbakır Şube üyesi Özgür Ekinci iddiaya göre R.A adlı kişiden borç para aldı. Borcunu ödeyemediği için ikili arasında tartışma çıktı. Özgür Ekinci ile Ağaçhan köyüne giden R.A iddialara göre burada ateş ederek Ekinci’yi öldürdü.

Amida Haber‘in aktardığına göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ile jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Özgür Ekinci’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Şüpheli olarak aranan R.A’nın kayıpları karıştığı öğrenildi. R.A’nın yakalanması için jandarma çalışması sürüyor.

ÖZGÜR EKİNCİ İÇİN TAZİYE KURULDU

Ekinci’nin canazesi hastaneden alınarak ilçedeki aile mezarlığında defnedildi. Eğitim-Sen Diyarbakır Şube üyesi olan Ekinci için kent merkezinde taziye kuruldu. Ekinci ailesi taziyeleri Hacı Kadri Davutoğlu taziye evinde kabul edecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com