Nihal Olçok’tan Devlet Bahçeli’ye: Yüzükten değil ama elinizdeki dosyadan ümitliyim

MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmek istediğini ifade eden Nihal Olçak, "Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, kabul ederseniz bayramda bir acı kahvenizi içmeye gelmek isterim. Belki birazda acıları konuşuruz. Hakikati, hakikatli bir biçimde. Nasip… Ben yüzükten değil ama o elinizle tuttuğunuz dosyadan ümitliyim” dedi.

  • ü
  • 15 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Erdoğan’ın eski kampanya danışmanının eşi Nihal Olçok, “MHP’den AKP’ye sitem: Biz Erol Olçok ve oğlunun öldürülmesinin üzerine böyle gittik mi” şeklindeki tweet’i alıntılayıp Devlet Bahçeli’den görüşme istedi.

Ankara’da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, uzun süredir hukuk mücadelesi veriyor. Eşinin ölümünden MHP’li isimlerin sorumlu olduğunu belirten Ateş, sık sık siyasi isimlerle görüşmeler yapıyor. Ateş AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinden sonra 15 Temmuz 2016’daki Darbe Girişimi sırasında eşi Erol Olçok ile oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok’tan dikkat çekeci bir paylaşımda bulundu.

Nihal Olçok, eşi ve oğlunun öldürüldüğü gün birilerinin yönlendirilmesiyle Boğaziçi Köprüsü’ne gittiklerini ve bunun şüpheli bir durum olduğunu düşünüyor.

“MHP’den AKP’ye sitem: Biz Erol Olçok ve oğlunun öldürülmesinin üzerine böyle gittik mi” şeklindeki tweet’i alıntılayan Olçok, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslendi.

Bahçeli’nin son grup toplantısında elinde tuttuğu dosyaya ve “Allah bana yeter” yazılı yüzüğe dikkat çeken Olçok, “Sayın genel başkan Devlet Bahçeli, kabul ederseniz bayramda bir acı kahvenizi içmeye gelmek isterim. Belki birazda acıları konuşuruz. Hakikati, hakikatli bir biçimde. Nasip… Ben yüzükten değil ama o elinizle tuttuğunuz dosyadan ümitliyim” diye yazdı.

‘BEN BAŞARAMADIM, UMARIM SEN BAŞARIRSIN’

Olçok, önceki gün yaptığı bir paylaşımda ise eşi ve oğlunun katili bulamadığını belirterek, “Bu işler böyle maalesef sevgili Ayşe Hanım. Biri gel der, biri gelme der, biri az öteye kay der. Sonra bir bakmışsın ki herkes kendi hayatında. Sen de usul usul ağlarsın kimseye göstermeden. Ben başaramadım. Umarım sen başarırsın!” ifadesini kullanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com