Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan’ı anlattı: Sürekli panik halinde

Nihal Candan, aynı koğuşta kaldığı Seçil Erzan için, "O içeri bizden 7 ay önce girmiş. Açıkçası onunla çok kalmak istemiyordum çünkü karşımızda sürekli panik halinde, savaş modunda, ölüm korkusu yaşayan birisi" dedi.

  • ü
  • 14 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Kara para aklama soruşturmasında tutuklanıp sağlık nedenlerinden dolayı tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, kamuoyunda “yüksek karlı gizli fon” adıyla bilinen dolandırıcılık davasında yargılanan koğuş arkadaşı Seçil Erzan’ı anlattı. Onunla çok vakit geçirmek istemediğini ifade eden Candan, Erzan’ın “sürekli panik halinde, savaş modunda ve ölüm korkusu yaşadığını” iddia etti. Candan, Erzan’ın masum olduğunu düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Candan, “O içeri bizden 7 ay önce girmiş. Açıkçası onunla çok kalmak istemiyordum çünkü karşımızda sürekli panik halinde, savaş modunda, ölüm korkusu yaşayan birisi olması kardeşim Bahar’la bize iyi gelmeyeceği için” ifadelerini kullandı.

“Biz 5 dakika dizi izlerken o an nerede olduğumuzu unutuyorduk ama o öyle değildi” diye konuşan Candan, “Sürekli çalışması gereken dosya varmış gibiydi. Bir süre A4 kağıdıyla uyanmak bana hiç iyi gelmemişti” dedi.

‘MASUM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’

Seçil Erzan’ın masum olduğunu düşündüğünü belirten Nihal Candan “Masum olduğunu düşünüyorum onun. Söylenilen kadar değildir. En fazla mesleğinde bir şeyleri kapatmak için hata yapmış ya da bir üst yönetime söylememiştir yani” diye konuştu.

Candan “Seçil Erzan mutlu muydu sizinle aynı koğuşta kalmaktan” sorusuna da ise “Onun işi daha zordu, iki deli. Deli derken bu kızlar cezaevinde gibi davranmıyor; kilo, saç cilt bakımı konuşuyorlar. Bu beyni oyalamak gerekiyordu” yanıtını verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com