Narin’in cesedini dereye atan itirafçının oğlu: Tek bir hareketinden şüphelenmedik

Narin Güran'ın cesedini çuval içinde dereye attığını kabul eden Nevzat Bahtiyar'ın oğlu, "Babam aramalara katıldı, aileyle birlikte günlerce Narin’i aradı. Tek bir hareketinden şüphelenmedik. Şoktayız ne diyeceğimizi bilemiyoruz" dedi.

  • ü
  • 10 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye’yi kahreden Narin Güran (8) cinayetiyle ilgili soruşturma genişlerken, şüphelilerin ifadelerinden kan donduran detaylar kamuoyuna sızıyor.

Narin’in cesedini dereye attığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın oğlu Ferhat Bahtiyar, aramalara katıldıkları günler boyunca babasından hiç şüphelenmediklerini söyledi.

Milliyet’ten Çiğdem Yılmaz’a konuşan Ferhat Bahtiyar, şunları dedi:

“Şu ana kadar babamın tek bir hareketinden şüphelenmedik. Babam aramalara katıldı, aileyle birlikte günlerce Narin’i aradı. Şoktayız ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Evde, aramızda Narin’e dair bir konuşma olmadı hiç, çünkü ailece hep aramalara eşlik ettik. ‘Bu kız nerede, ne oldu acaba?’ diye günlerce ailemdeki herkes Narin’i aradı. O nedenle babamla konuşma fırsatımız olmadı. Aklımıza da kimseyle ilgili bir şey gelmedi herkes gibi arıyorduk. İnsanlar kaçırıldığını düşünüyordu. Babamın öyle bir şey yaptığına inanmak istemiyorum, eğer yapmışsa da artık bir şey diyemiyorum. Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem. Biz de altı kardeşiz ve bunu yapanın bizim babamız olduğuna inanmak istemiyoruz. Köy yaklaşık 100 hanelik. Narin’in ailesi de çiftçilik yapıyordu. İntihar olayını hiç duymadık, öyle bir şey olsaydı duyardık.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com