Narin’in babası ‘itirafçı’ Nevzat Bahtiyar’da ısrarcı: Ondan başka kimse değil

Cansız bedeni dere kenarında bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katili hâlâ bulunamadı. Baba Arif Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar’a yönelik dikkat çekici açıklamalarda bulunarak, “O cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Narin’i Nevzat sakladı, başka kimse değil” dedi.

  • ü
  • 01 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve cansız bedeni 8 Eylül’de bir derenin içerisindeki çuvalda bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümündeki sır perdesi hala aralanmadı.

Türkiye günlerdir bu korkunç katliamı kimin gerçekleştirdiğini merak ederken, Narin’in babası Arif Güran’dan yeni açıklamalar geldi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ederken, Narin’in babası Arif Güran, iktidara yakın A Haber’e açıklamalarda bulundu. Arif Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar’a yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı. Güran, Nevzat Bahtiyar’a ‘itirafçı’ denmesinin yüreğini acıttığını söyledi ve Nevzat’ın birkaç gün önce Narin’e para vererek kendine alıştırdığını iddia etti.

“ONDAN BAŞKA KİMSE DEĞİL…”

Eşi Yüksel Güran ile oğlu Enes Güran’ın tutuklanmasının ardından ilk kez konuşan baba Arif Güran’ın ilk sözleri “Bizi bitirdiler, Rabbim de onları perişan etsin” oldu.

Narin’in babası Arif Güran ilk olarak şunları söyledi:

“Narin’i Nevzat sakladı. Ne eşim, ne çocuğum hiç kimse ile görüşmedim. İlk günden beri dediğim gibi, eğer bir suçları varsa devlet cezasını verecek yoksa evlerine gelecekler. Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. Ondan başka kimse değil. Jandarmanın gördükleri yer onu söylüyor. O adamın o gün kırmızı araba kapısında değildi. Kızım tepeye çıkmamış. Orada o namussuz o cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Zaten son ifadesinde gelip benim evimden sözde götürmüş.”

“NARİN’İ AVLUDAN ARABAYA KOYDU”

Nevzat’ın ahırının iki kapısı olduğunu, birinin evinin kapısına çıktığını birinin ise avlunun içine çıktığını ifade eden Arif Güran, “O namussuz o arabayı getirip kızımı avlunun içinde arabaya koymuş. Ondan başka da kimse değil. Şu an soruşturma var, devletin elinden gelenin fazlasını yapıyor ve zaten bulacaklar” dedi.

“AİLEMİN SUÇU VARSA DEVLET CEZASINI VERSİN”

Askeri üs bölgesindeki kameralara dikkat çeken baba Güran, “Kameralar, benim evimde net bellidir, okulun orası da bellidir, ta ki sakladığı yere kadar bellidir. Allah’ın izniyle çıkacak. Şu an devlet yetkilisinden haber bekliyoruz. Allah hakkımızı bırakmasın. Ailemin suçu varsa devlet cezasını versin” ifadelerini kullandı.

“Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim” diyen Arif Güran, “Devlet her şeyi ortaya çıkaracak. Benim gözümde ailem bana bunu yapmaz ama devletin delil ve ispatına ben bir şey diyemem. Benim ailem niye bana öyle yapsın? Bu namussuzun çırpınması böyle iftiralarla bizi böyle sindirmeye çalışıyor. Dimdik ayakta kalacağız” dedi.

“BUNUN NERESİ İTİRAFÇI?”

Tutuklu Nevzat Bahtiyar’ın ifadelerine değinen baba Arif Güran, “Çelişkileri ortada, fakir rolü oynuyor. Bu insan canidir, bu insan her akşam yanıma geliyor çay içiyoruz, namaz kılıyoruz eğer o kadar kalbinde bir şey varsa bana derdi. Bir de itirafçı diyorlar, Allah’tan korkmuyor musunuz? Tüm televizyonlarda itirafçı diyor, kızım bulunduktan sonra o vahşi yakalandı, o kaçtığı için devlet boğazından tuttu. Neresi bunun itirafçı?” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com