Narin’in amcası Salim Güran yüksek güvenlikli hücreye konuldu

Narin Güran'ın tutuklu olan amcası Salim Güran'ın yüksek güvenlikli hücreye konulduğu öne sürüldü.

  • ü
  • 26 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır Bağlar’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. Narin Güran’ın tutuklu olan amcası Salim Güran’ın yüksek güvenlikli hücreye konulduğu öne sürüldü.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni, köyün yakınındaki Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında toplam 12 tutuklu bulunurken dün gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakılmıştı.

SALİM GÜRAN YÜKSEK GÜVENLİKLİ HÜCREYE GÖTÜRÜLDÜ

Narin Güran’ın tutuklu olan amcası Salim Güran ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Salim Güran T tipi cezaevindeki hücresinden yüksek güvenlikli bir hücreye konuldu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

tv100 muhabiri Canan Altıntaş, “Salim güran T tipi cezaevinde tekli hücredeydi ama dün gece itibarıyla yine aynı kampüs içerisinde yüksek güvenlikli izole hücreye bırakıldı. Bu hücrede televizyon yok ve akrabaları ile görüş yok. Soruşturmaya tamamlanıncaya kadar Salim Güran’ın tutukluluk hali bu şekilde devam edecek.” dedi.

ANNE YÜKSEL GÜRAN VE ABİ ENES GÜRAN DA HÜCREDE

Öte yandan. tutuklu olan isimler anne Yüksel Güran, Abi Enes Güran ve diğer tutuklu isimlerde tekli hücredeler ve birbirleriyle görüşmeleri, akrabaları ile görüşmeleri de yasak.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com