Narin’in ağabeyi gözaltına alındı: Kolunda ısırık izleri tespit edildi

Diyarbakır'da 8 gün önce kaybolan Narin Güran'ın ağabeyinin kolunda ısırık izine rastlandı ve Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • ü
  • 28 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran’ın Diyarbakır’ın merkeze bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolmasına ilişkin soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini, şu anda 1 kişinin gözaltında olduğunu bildirdi. Gözaltına alınan kişinin ise Narin’in ağabeyi E. G. (18) olduğu öğrenildi. Kollarında ısırık izleri olduğu belirlenen E.G.’nin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği, yapılacak incelemeden sonra ise tekrar Diyarbakır’a getirileceği öğrenildi.

AĞABEYİNDE NARİN’E AİT DNA KALINTISINA RASTLANDI

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent’ ağabeyinin gözaltısına bilgileri aktardı. Bahse konu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Ahbaplar araştırdı. #narin Abisinin kolunda ısırık izleri çıktı. “Kendim kendimi ısırdım” dedi. Konu adli tıp’a intikal etti. Sonuç bekleniyor. Aile ve amca ilişkileri biraz karışık. Yetkililer bu özel durumu da araştırıyorlar. Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler mevcut.””Ahbaplar araştırdı. #narin Abisinin kolunda ısırık izleri çıktı. “Kendim kendimi ısırdım” dedi. Konu adli tıp’a intikal etti. Sonuç bekleniyor. Aile ve amca ilişkileri biraz karışık. Yetkililer bu özel durumu da araştırıyorlar. Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler mevcut.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com