Narin’i dereye gömen itirafçının fotoğrafı ortaya çıktı

Narin Güran cinayetiyle ilgili itirafçı olan ve soruşturmanın seyrini değiştiren Nevzat Bahtiyar'ın fotoğrafına ulaşıldı.

  • ü
  • 09 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra bir çuval içerisinde cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili itirafçı olan ve soruşturmanın seyrini değiştiren Nevzat Bahtiyar’ın fotoğrafına ulaşıldı. Bahtiyar’ın arka planındaki ve daha çok IŞİD ve Hizbullah’ın kullandığı flamalarla Türk bayrağının olması dikkat çekti. Narin’i gömen Nevzat Bahtiyar, cesedin bulunduğu dereye keşfe götürüldü.

Diyarbakır’da 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, 6 çocuk babası Nevzat Bahtiyar, jandarmaya “Muhtar amca Salim Güran selektör ederek beni durdurdu. Bunu yok et dedi ve 200 bin TL teklif etti” diye ifade vermişti.

Nevzat Bahtiyar’ın 6 çocuk babası ve sıva ustası oldğu öğrenildi. Olay yerinde savcı gözetiminde keşifte yaptırılan Nevzat Bahtiyar, gömdüğü yeri de burada jandarmaya gösterdiği belirtildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Öte yandan Bahtiyar’ın ifadesi doğrultusunda amca Güran’da cezavinden jandarmaya getirilerek çapraz sorguya alındı.

200 BİN LİRA KARŞILIĞINDA…

Nevzat Bahtiyar. Salim Güran ile birlikte arama çalışmalarına katıldığını, 200 bin lira karşılığında cesedi dereye bıraktığını, olaydan sonra döndüğü evde namaz kıldığını, ardından arama çalışmalarına katıldığını ifade etti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com