Narin’i arama çalışmalarında 10’ncu gün

Diyarbakır Bağlar Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 10'ncu gününde sürüyor. 16 kilometrekarelik bölge havadan ve karadan karış karış tarandı. Bugüne kadar 12 bin 500 araç kontrol edilip, 130 kişinin ifadesine başvuruldu. 

  • ü
  • 30 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’da kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta 15.00 sıralarında Narin Güran’dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerince başlatılan arama çalışmaları 10. gününde sürüyor.

ADLİ TIP RAPORU ÇIKTI: NARİN’İN ABİSİ SERBEST BIRAKILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Narin’in kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma da devam ediyor. Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemenin ardından hazırlanan rapor, soruşturmanın yürütüldüğü Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Raporda, Narin Güran’ın abisinni kolundaki ısırık izlerinin kime ait olduğu tespit edilemedi. Gözaltı süresi uzatılan ağabey ise dün akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Bölge, havadan ve karadan karış karış tarandı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 500 araç kontrol edilip 130 kişinin ifadesine başvuruldu. Mahallenin etrafındaki 16 kilometrekarelik alanda çalışma yürütüldü. Aramalarda deprem gibi afetlerde kullanılan yer altı görüntüleme cihazı da kullanıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

TERLİK, NARİN’E AİT DEĞİL

Çalışmalarda son olarak, bölgeye 2 kilometre uzaklıktaki derede bir terlik bulunmuş ancak aile terliğin kızlarına ait olmadığını söylemişti. Şu ana kadar yapılan aramalarda, Narin Güran’a dair bir ize ulaşılamadı. Kayıp Narin’i arama çalışmalarında 10. güne girildi

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com