Narin soruşturmasında gözaltı sayısı 24 oldu: Amcanın otomobili yeniden incelenmeye alındı

Diyarbakır’da cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ı öldürme suçlamasıyla tutuklanan amcası Salim Güran’a ait olan otomobil yeniden incelenmek üzere jandarma tarafından götürüldü. Soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı ise 24'e yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in anne ve babası da bulunuyor.

  • ü
  • 09 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Yürütülen arama çalışmaları sonucu Eğertutmaz Deresi’nde çuval içerisinde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın Diyarbakır Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemi tamamlandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüphelinin ise jandarmadaki işlemleri devam ederken bir kişi daha gözaltına alındı. Böylece soruşturmadaki gözaltı sayısı 24’e çıktı.

Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi, babası, 3 amcası ve kardeşlerinin de bulunduğu öğrenildi.

AMCANIN OTOMOBİLİ YENİDEN İNCELEMEYE ALINDI

Narin’in tutuklanan amcası Salim Güran’a ait olan ve Narin’e ait DNA’nın tespit edildiği otomobil, incelenmek üzere jandarma tarafından tekrar götürüldü.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENMEYE ÇALIŞILIYOR

Öte yandan soruşturmaya ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, otopsi sırasında alınan örneklerin kimyasal, biyolojik ve patolojik incelemeleri devam ettiğini söyledi. Bakan Tunç, Narin’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için bazı örnekler İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bilgisini de paylaştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com