Narin ölü bulundu, sorular çoğalıyor: Ceset gece mi bırakıldı, tutuklu amcanın ortakları kimdi?

19 gündür kayıp olan Narin Güran'ın cesedinin, daha önce 3 kez arama yapılan ve köye 1,5-2 kilometre uzaklıktaki derede bulunması birçok soruyu da beraberinde getirdi. Daha önce çalışma yapılıp debisi düşürülen derede ceset bulunmaması, bu gece getirildiği, dolayısıyla tutuklu amcadan başka kişilerin de olduğunu düşündürdü.

  • ü
  • 08 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, bir derede çuval içerisinde bulundu. Narin’in cesedinin bulunduğu yer ise daha önce 3 kez arama yapılan ve köye 1,5-2 kilometre uzaklıktaki dere. Derede daha önce iş makineleriyle debiyi düşürme amacıyla çalışma da yapılması olması, cesedi amca Salim Güran tutuklandıktan sonra bırakıldığı iddiasını da gündeme getirdi.

Kayıp vakasını günlerdir yakından takip eden gazeteciler, Narin’in cesedinin bulunmasının ardından birçok yeni soruyu gündeme getirdi.

‘GECE CESEDİ ORAYA KİM TAŞIDI?’

Gazeteci Ferit Aslan “Bu derede çalışma yapılmış hatta suyun debisini düşürmek için dere yatağında iş makinaları çalışma yapmıştı” diyerek dikkat çekici bir bilgi paylaştı.

Aslan’ın paylaşımını alıntılayan JIN News muhabiri Beritan Canözer ise birçok soruyu gündeme getirdi. “Narin’in cenazesi gece bırakıldı oraya” diyen Canözer, “Yetkililer aksini iddia ediyorlarsa; ‘biz günlerdir gözü bağlı arama yaptık’ diye de açıklama yapmalılar. Gece o cenazeyi oraya kim taşıdı? Amcanın diğer ortakları kimdi? Narin’i kim katletti? Amca kimin suçunu örtbas etmeye çalıştı? Bunların tümüne cevap vermek zorundasınız” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com