Narin Güran cinayetinde yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı: TÜBİTAK inceliyor

Adalet Bakanı Tunç, Narin Güran cinayetinde "tespit edilen yeni kamera görüntüleri" olduğunu belirterek, görüntülerin TÜBİTAK'a gönderildiğini açıkladı.

  • ü
  • 23 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni kamera görüntüleri olduğunu açıkladı. Tunç “Dün bu görüntüler TÜBİTAK’a gönderildi. TÜBİTAK görüntüleri inceliyor” dedi.

Bakan Tunç, “Kamuoyuna yansımayan detaylar son konusu. Soruşturmanın selameti açısından soruşturma gizli. Hiçbir şey karanlıkta kalmayacak” şeklinde konuştu.

Kamuoyunda cinayetin çözülmesine ilişkin büyük bir beklenti olduğunu kaydeden Tunç, “Ülke olarak Narin’in katillerinin tespiti ve hak etikleri en ağır cezaya çarptırılması noktasında büyük beklenti var. Soruşturma gizli, bazı bilgiler kamuoyuna yansıtılmıyor. Karanlıkta hiçbir şey kalmayacak. Deliller var, ifadelerde çelişkiler var. Soruşturma aşamasında şu anda 12 şüpheli tutuklu. 27’si şüpheli olmak üzere 241’i tanık olmak üzere 268 kişinin ifadesi alındı. DNA tespitleri var. Bazı çakışmaları tespit ediliyor” ifadelerini kullandı.

‘YENİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENİYOR’

Bakan Tunç, bulunan yeni görüntüler içinse şunları söyledi: “Bir takım kamera görüntüleri inceleniyor. Dün TÜBİTAK’a gönderildi, inceleniyor. Narin evladımızın katil ya da katilleri kısa sürede tespit edilecek çok uzun sürmez. Dün TÜBİTAK’a gönderildi, inceleniyor. Bir daha bu tür elim olayların ülkemizde olmaması için gayret göstermeliyiz. Katil ya da katiller en ağır cezaya çarptırılacak.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com