Narin Güran cinayetinde bir itiraf daha: ‘18.40’ta görmedim, Salim Güran bana baskı yaptı’

Narin Güran'ın kaybolmasından 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada bir itiraf daha geldi. Daha önce Narin'i 18.40'da gördüğünü iddia eden bir itirafçı, bu ifadeyi Narin'in amcası Salim Güran'ın baskısı nedeniyle verdiğini söyledi.

  • ü
  • 12 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Sekiz yaşındaki Narin Güran’ın Diyarbakır’ın Tavşentepe Köyü’nde 21 Ağustos’ta kaybolmasından 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içinde ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada bir itiraf daha geldi.

Narin Güran’ın köydeki kameralarda en son 15.15’te görülmesine rağmen kendisi ile 18.40’ta birlikte olduğunu ileri süren tanık, bu beyanını geri çekti.

‘SALİM GÜRAN BASKI YAPTI’

Halk TV muhabiri Ferit Demir’in aktardığına göre, “Narin’i akşam 18.40’da gördüm” diyen 17 yaşındaki bir kız, “Ben Narin’i görmedim. Salim Güran bu saatte Narin’i gördüğünü söyleyeceksin baskı yaptı, korktum bu nedenle söyledim” dedi.

Ferit Demir, Narin’in akşam görüldüğünün bir senaryo olduğunu, tutuklu amca Salim Güran’ın baskısı ile kızın ifade verdiğini belirtti. Demir, “Bu da ilk kez ortaya çıkan bir bilgi” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com