Narin cinayetinde ilk itiraf: “Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi”

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlı, çuval içindeki cesedi dereye taşıdığını itiraf etti. 24 şüpheli arasında yer alan zanlı, muhtardan aldığı cesedi olay yerine götürdüğünü açıkladı.

  • ü
  • 09 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye’nin uzun süredir umutla beklediği Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, soruşturma hız kesmeden devam ediyor. 19 gün süren aramaların ardından bulunan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili olarak, aralarında aile üyelerinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltına alınmış durumda.

Soruşturma kapsamında alınan ifadeler, olayın detaylarını gün yüzüne çıkardı.

Sabah gazetesinin haberine göre; ilk itiraf, gözaltına alınan bir zanlıdan geldi. Zanlı, dere kenarına aracını bıraktıktan sonra, muhtardan aldığı cesedi çuval içinde dereye götürdüğünü itiraf etti. Dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra gözaltına alınan zanlı sorgusunda, “Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm” dedi.

Bu itiraf, olayın seyrini değiştirecek nitelikte bir bilgi olarak değerlendiriliyor. Soruşturma yetkilileri, detayları araştırmaya ve zanlıların ifadelerini incelemeye devam ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com