Nagehan Alçı’dan Kütahyalı hakkında yeni iddialar: ‘Şiddet uyguluyordu, eve polis çağırdım’

Boşandığı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı için "Bana şiddet uyguluyordu" diyen Negahan Alçı, bu nedenle eve polis bile çağırdığını anlattı. Alçı, Kütahyalı'nın kazandığı parayı da elinen aldığını söyledi.

  • ü
  • 09 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci Nagehan Alçı, meslektaşı olan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkındaki açıklamalarına devam ediyor.

Alçı, anlaşmalı olarak boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü açıkladı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından duyurmasının ardından Alçı, bugüne kadar çocukları için sustuğunu söyledi.

Kütahyalı ile davalık olan Alçı’nın mahkeme kayıtları da ortaya çıkmıştı. Kütahyalı’nın Alçı’ya ağır hakaret ettiği tutanaklar görülmüştü.

‘FİZİKSEL ŞİDDET GÖRDÜM, POLİS ÇAĞIRDIM’

Alçı, konu ile ilgili Gazeteci Nevşin Mengü’nün Youtube kanalına konuk oldu. Alçı, Kütahyalı’nın fiziksel şiddet uyguladığını, eve polis bile çağırdığını açıkladı. Kazandığı parayı da Kütahyalı’nın ilk günden elinden aldığını iddia etti.

Alçı, eski eşinin nafaka ödemediğini, herkesle hacizlik olduğunu söyledi. Alçı, “Korkunç hakaretler, mesajlar, fiziksel şiddet uyguluyordu. Eve polis çağırdım. Benim kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu” dedi.

“ANNENİZİ BEN YARATTIM” DEMİŞ

Kütahyalı’ya yönelik öne sürdüğü psikolojik şiddet iddialarını da Alçı şöyle anlattı: “Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş. Benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, ‘Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Annenizi ben yarattım,’ dedi.”

DAVA AÇMIŞTI

Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. B Yüzü’nün haberine göre; dava dilekçesinde Nagehan Alçı’nın boşanma kararından sonra da Rasim Ozan Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığı vurgulanmıştı.

Dilekçede, “Artık can güvenliği de tehlikede olan müvekkil bakımından şikayet yapmak zorunlu olmuştur. İşbu dilekçemiz ekinde sunacağımız WhatsApp mesaj örnekleri ile de kanıtlayacağımız üzere davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, davacıyı tehdit etmekte ve ayrıca kendisini polis memuru olarak tanıtmak suretiyle üçüncü kişilere mesajlar göndererek davacı aleyhine asılsız suçlamalarda bulunmakta, iftira atmaktadır” denilmişti.

HAKARET MESAJLARI DAVA DİLEKÇESİNDE

Dilekçede Kütahyalı’nın attığı belirtilen mesajlardan örnekler de sunulmuştu. Mesajlardan bazıları şöyle:

-“loser insan”, “loser yaratık”, “düşük seviyeli başarısız zavallı”, “şımarık, küstah”, “sahte ve sinsi insan”, “yeteneksiz”, “aptal”, “cahil”

-“hizmetçi, İbrahim Tatlıses’ in kadını mısın”, “köpek oldun”, “köpek gibi hizmetçilik ediyorsun”, “tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden”, “onurlu ol, gururlu ol”

-“Nagehan sen idiotsun, salaksın”, “ruhen çirkin bir insansın”, “için çürümüş, bunamış, bunak”

-“öldün sen öldüüünnnn”, “seninle ROK’un karısı diye fantezi yapıyolar, buradan iş çıkar mı diye düşünüyorlar”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com