‘Milletin a.. koyacağız’ diyen Mehmet Cengiz yine ağzını bozdu: ‘K.çını kaldırsınlar’

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları sürecinde “Milletin a… koyacağız” küfrü ile gündeme gelen Mehmet Cengiz, bu sefer de vatandaşa, "Biraz k.çını kaldırsınlar yaptığım işleri örnek alsınlar" dedi.

  • ü
  • 27 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Kamuoyunda 5’li çete olarak adlandırdığı Cengiz Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, bir bankanın 100’üncü yıl gecesinde magazin mikrofonlarına konuştu.

Cengiz, sosyal medyada kendisini eleştiren vatandaşları hedef aldı.

KISKANÇLIKLA SUÇLADI, HAKARET ETTİ

Gazetecilerin bu eleştirileri hatırlatması üzerine Cengiz, şu ifadeleri kullandı: “Onlara ben şöyle söylüyorum; Bütün zekamı, enerjimi insanlar için kullanmaya devam ediyorum. Benim yaptığım işlerden biraz örnek alsınlar, biraz kıçını kaldırsınlar yaptığım işleri görsünler” diyen Cengiz şöyle devam etti: “Hayal edemeyecekleri işleri yaptım. Kıskançlıkla olmaz bu iş, çalışarak olur. Onlar da çalışsın. Sosyal medyada bana atılan taşları ben insanlara ekmek olarak veriyorum. Onlar taş atmaya devam etsinler ama zahmet edip de yaptığım işlere baksınlar. Utanırlar, utanma duyguları varsa. O kadar söylüyorum…”

Mehmet Cengiz, 17-25 Aralık olsuzluk ve rüşvet soruşturmasında ismi geçtiğinde yaptığı telefon konuşmasıyla uzun süre konuşulmuştu. Cengiz “milletin a… koyacağız” diyerek vatandaşlara küfür etmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com