MHP’li Yönter ve Yalçın’dan Ayşe Ateş’e suç duyurusu: “Demek ki onlarda sistem böyle…”

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, öldürülen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • ü
  • 06 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ayşe Ateş, hakkında soruşturma başlatıldığını ve ifadeye çağrıldığını duyurdu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

30 Aralık 2022’de öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, hakkında başlatılan soruşturma ile ilgili yaptığı açıklamada, ifadesinin alınması için çağrıldığını belirtti. Ateş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İzzet Ulvi ve Semih isimli şahıslar, kendilerine iftira attığım gerekçesiyle hakkımda suç duyurusunda bulunmuşlar. İfade vermeye gitmem gerekecekmiş. Oysaki duruşmada Sinan Ateş’in ailesi sıfatıyla verdiğimiz beyanların mahkeme heyeti tarafından dikkate alınması ve ifade vermesi, kendini aklaması gereken şahısların İzzet Ulvi ve Semih olması gerekiyordu. Demek ki onlarda sistem böyle…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com