MHP’den ‘sosyal medya’ açıklaması: Suç duyurusunda bulunacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin sağlığı hakkında sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu. MHP'li Yalçın, RTÜK'e de teşekkür etti.

  • ü
  • 14 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlığına ilişkin sosyal medyada paylaşımlar yapılmıştı. MHP yönetimi, Bahçeli’nin sağlığı hakkındaki iddiaları yalanlarken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya paylaşımlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Yalçın, “Bazı hastalıklı ruhlardan akseden ahlaksızlık ve pisliklerin, aşırı yağışla oluşmuş sel gibi sosyal medya mecralarından taşarak kamu vicdanını kirlettiyor. Ne yazık ki kimi gazete ve televizyonlar da bu kirlenmeye karşı durmak yerine yeni kanallar açarak taşkının genişlemesine zemin hazırlayan yayınlar yapmaktadır. Sosyal medya mecraları, toplum ahlakını, milli değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi tehdit eden birer batakhaneye dönüşmüş durumdadır” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘RTÜK’E DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Yalçın, Türk siyasetini kirleten ahlak dışı muhalefet yöntemlerine karşı duruşlarını tutarlılıkla devam ettireceklerini belirtti ve şöyle devam eti:

“Başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, varlığını, milletin bekası ve devletin payidar olması yolunda hizmete adamış şahsiyetlerin, milletimizin bağrından çıkan kıymetlerin yıpratılmasına izin vermeyeceğiz. Mesuller ve failler hakkında savcılarımıza suç duyurusunda bulunuyoruz. Diğer taraftan ekranlarda ve sosyal medya platformlarında her geçen gün artan kirlilik ve itibar suikastlarına son vermek üzere gayret sarf eden Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) de teşekkür ediyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com