MHP’den gazetecilere ‘yeni liste’ tehdidi: ‘Adım adım takip ediyoruz’

Sinan Ateş dosyası ile ilgili 154 kişiyi hedef alan MHP, yeni bir isim listesi üzerinde ‘çalışmalarını’ sürdürüyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, söz konusu kişilere ilişkin Bahçeli’den 'talimat' beklediklerini açıkladı.

  • ü
  • 04 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da silahlı saldırıda öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş dosyası ile ilgili, birçok gazeteciyi hedef gösteren MHP yöneticileri, parti olarak 154 ismi de mahkemeye bildirmişti.

‘Fişleme’ olarak değerlendirilen hamle sonrası tartışmalar devam ederken, MHP’den ikinci bir hamle geldi.

MHP’nin Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan İsmail Özdemir, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bir takım mesajlar verdi.

Özdemir mesajına “Menfur bir cinayet üzerinden MHP ve Ülkü Ocakları’na türlü iftiralarla saldıran ve FETÖ ile iltisakı deşifre olan, avukatlık gibi erdemli bir mesleği kendisine paravan yapan bir şahıs, adli mercilerce hukuk önünde hesap vermek üzere tutuklandı” sözleriyle başladı.

‘HESAP VERME ZAMANINIZ GELECEK’

Özdemir devamında şunları kaydetti:

“Bu şahsı özellikle KRT, Tele 1 ve Halk TV ekranına taşıyan ve meşru göstermeye çalışan sözde gazeteciler, aynı FETÖ iltisaklı şahısla olan temas ve ilişki ağınız bir yana, sizin de hukuk önünde hesap verme zamanınız elbette gelecek.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘ADIM ADIM TAKİP EDİYORUZ’

Özdemir mesajının devamında “Büründüğünüz yeni kılıklar, talimatla bir çırpıda mesela Halk TV’den ayrılıp ekran değiştirme çabalarınız beyhude. Ne yaptığınız, kimlerle ilişkide olduğunuz aşikar. Bu sebeple mutlaka hukuk önünde sizler de hesap vereceksiniz. Gerçek gündeminizin ne olduğu, sizlere kimin alan açıp, kimlerin kolladığı o vakit daha net görülecek” ifadelerini kullandı.

154 KİŞİLİK LİSTEYE YENİ İSİMLER EKLENECEK

Özdemir, daha önce hedefe konulan 154 kişilik listeye yeni isimlerin dahil edilme aşamasında olduklarını ise şu ifadelerle gündeme taşıdı: “Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’nı hedef alıp tertemiz dava insanlarına saldıran ve önceden tespit ettiğimiz, ekranlarda türlü mesnetsiz suçlamalarda bulunan 154 kişinin yanında gazete köşelerinde de aynı zihniyetle hareket edenlerle alakalı çalışmalarımız da sürmektedir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com