MHP davasının Avukatı Mehmet Saral: Sinan Ateş cinayetinin ucu MHP ve Ülkü Ocakları’na çıkıyor

MHP davasının avukatı olarak bilinen Mehmet Saral, MHP lideri Bahçeli'nin Sinan Ateş cinayeti ile ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "Sinan Ateş bildiğiniz ülkücüydü. Biz eskiden her şeyin sorumlusu bu komünistler diyorduk, şimdiki moda da fetö! Suikastın ucu öyle Pensilvanya’ya falan değil Ülkü Ocaklarına ve MHP Genel merkezine çıkıyor.” dedi.

  • ü
  • 15 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

MHP davasının avukatı olarak bilinen Mehmet Saral, arkadaşı da olan Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Saral, Sinan Ateş cinayetinin ucunun Ülkü Ocaklarına ve MHP Genel merkezine çıktığını belirtti.

KRT TV’de ‘Başka Bir Gün‘ programına konuk olan ‘Ülkücü’ camianın önemli isimlerinden Avukat Mehmet Saral, Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili soruları cevapladı. “Sinan rahmetli benim arkadaşımdı. İçi acıyor insanın. Biz önceleri yaralamak için ateş edildiğini düşünüyorduk.” diyen Saral, ardından, “Hayır öyle değilmiş. (Görüntülere göre) Gelen şahıs direkt öldürmek için gelmiş. Yani öyle yaralamayı falan düşünmemiş. Sinan Ateş yere düştükten sonra tabancasını uzatıyor, (ateş etmeye devam ediyor.) Neredeyse 1-2 metreye gelmiş kafasına doğru ateş etmiş. Sinan da sanıyorum o an öldü.” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Sunucunun, Bahçeli’nin ‘Pensilvanya’ çıkışını hatırlatarak, “Yani burada Şunu mu demek istiyor Bahçeli; Bu adam fetöcüydü, o yüzden öldürüldü mü diyor; yoksa fetöcüler mi öldürdü demek istiyor? Gerçekten bu noktada kafam karışık.” sözleri üzerine Mehmet Saral şunları söylüyor:

“Devlet Bahçeli yalan söylüyor. Fetöcü falan değildi, bildiğiniz ülkücüydü. Hatta Sinan Ateş’in sülalesi de ülkücü. Babası bizim nesilden. Gerçek bu değil yani fetöcülerle en ufak bir ilgisi yok ama şimdi moda şey hani ya bir şey yanlış olursa onun sorumlusu fetöcü. Biz eskiden bizim zamanımızda her şeyin sorumlusu bu komünistler diyorduk. Şimdiki moda böyle.

Devlet Bahçeli acilen ve hemen Ülkü Ocakları başkanını görevden almalı ve onu adalete teslim etmeli. Ayrıca bu işlerin tam ortasında olduğu anlaşılan eski milletvekili Olcay Kılavuz’u da adalete teslim etmeli. Hatta kendisi de artık MHP’yi ve Ülkücüleri yönetememe… O makamda oturmayıp istifa etmesi gerekir ama biz artık normal bir ülke değiliz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com