Metroda toka satan çocuğa saldırıya soruşturma

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, metroda toka satan çocuğu darbeden şüphelinin tespiti ve yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

  • ü
  • 29 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul’da Yenikapı – Hacıosman seferini yapan M2 Metrosunda iki kişi, metroda çiçekli saç tacı satan Suriyeli bir çocuğa şiddet uyguladı. Yolculardan biri de olay anın videosunu kaydetti. MA’da yayınlanan görüntülere göre 22 Ağustos akşamı yaşanan olayda bir kişinin çocuğa hem bağırdığı hem de eliyle tokatladığı görülüyor. Dövülen çocuk ağlarken, yolculardan biri ise şiddet uygulayan erkeği engellemeye çalışıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çocuğa fiziksel saldırıda bulunan şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi. “Şüphelinin tespiti ve yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.” ifadesini kullanan Bakan Tunç, şunları kaydetti:

“Masumiyetin timsali bir çocuğa sebebi ne olursa olsun fiziksel şiddet uygulanması asla kabul edilemez. Irkı, rengi, dini, dili ne olursa olsun yabancı düşmanlığı ve ırkçılık, değerlerimizle kesinlikle bağdaşmamaktadır. Unutulmamalıdır ki çocuk gülerse dünya güler. Çocuk ağlarsa vicdanlar ağlar, dünya ağlar.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com