Memişoğlu, çete soruşturması sürerken hastaneyi ziyaret etmiş

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun 'yenidoğan çetesi'nin faaliyet gösterdiği ve kapatılan Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi'ne gidip başhekimi ile hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı. Ziyaretin, soruşturma başladıktan 2 ay sonra gerçekleştiği görüldü.

  • ü
  • 23 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Bebekleri doğumdan sonra anlaştıkları özel hastanelere usulsüz olarak sevk edip ölümlerine neden olan “yenidoğan çetesi” iddianamesinin detayları gündemdeki yerini korurken, dönemin İl Sağlık Müdürü olan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun, çetenin faaliyet gösterdiği ve kapatılan Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi’ni soruşturmanın başlamasından iki ay sonra ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Memişoğlu, soruşturma başladıktan 2 ay sonra gerçekleşen ziyaretle ilgili, “Geçmişte arkadaşlık yaptık, şu anda çok samimi değiliz” dedi.

Soruşturma kapsamında kapısına kilit vurulan Medilife Hastanesi’nin başhekimi Atilla Yılmaz’ın, Memişoğlu ile fotoğrafını 11 Temmuz 2023’te, yani ilk ihbardan yaklaşık 2,5 ay, emniyetin olaya dahil olmasından ise 2 ay sonra paylaştığı görüldü. Atilla Yılmaz, paylaşımına Memişoğlu ile hem liseden hem üniversiteden arkadaş olduğu notunu da düştü.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Atilla Yılmaz’ın CHP Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi de olduğu ortaya çıkmıştı. Özgür Özel, “varsa partiden atmayan namussuzdur” demiş, ardından Yılmaz CHP’den istifa etmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com