Mardin’de AKP’li yöneticilere yangın tepkisi: Yardım yoktu, devlet yoktu

Bakan Yardımcısı Madak, Diyarbakır-Mardin yangınında ölenlerin taziyesinde 'devletin ilk saatten itibaren yangına müdahale ettiğini' savundu. Köylüler, Madak'a "Yardım yoktu, ambulans yoktu, helikopter yoktu, devlet yoktu" diyerek tepki gösterdi.

  • ü
  • 25 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu, Mazıdağı Kaymakamı Mustafa Görmüş ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı yönetimi, Diyarbakır-Mardin kırsal alanında çıkan yangında, 10 kişinin yaşamını yitirdiği Mazıdağı ilçesine bağlı Kelekê mahallesindeki taziyeye katıldı.

GAZETECİLERE: ÇEKİM YAPMAYIN

MA’nın haberine göre Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, “Devlet ilk saatlerde müdahale için geldi. Devlet seferber oldu” dedi. Köylüler, “Yardım yoktu, ambulans yoktu, helikopter yoktu, devlet yoktu” sözleriyle tepki gösterdi.

Tepkilerin artması üzerine AKp Milletvekili Suna Kepoğlu, tepkilerden rahatsızlık duyarak gazetecilerin çekim yapmamasını istedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

AKP’Lİ HEYET TAZİYE ÇADIRINI TERK ETMEK ZORUNDA KALDI

AKP’lilerin ziyaret ettiği kadın taziye çadırında da tepki vardı. AKP’liler ve beraberindeki yetkililer, “Gece görüş kamerası olmadığı için yangın söndürme helikopteri gelemedi” ifadelerini kullandı. Kadınlar, “Madem söndürmeye gelmediniz, ölülerimizi almak için helikopter gönderseydiniz” sözleriyle tepki gösterdi. Köylünün tepkisi ile karşılaşan heyet, taziye yerini terk etmek zorunda kaldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com