Seçimde tarihi fark yiyen AKP’li aday Maldivler’e tatile gitti

Dünyanın en lüks tatil yörelerinden biri olan Maldivler'den fotoğraf paylaşan AKP'nin eski Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz'e sosyal medyadan tepki yağdı.

  • ü
  • 14 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

31 Mart’ta gerçekleşen mahalli idareler seçiminde MHP’li İsmail Hakkı Esen’den 28.5 puan fark yiyen AKP eski milletvekili Hüseyin Filiz, Ramazan Bayramı için Maldivler’e tatile gitti.

Eski AKP milletvekili ve AKP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz yerel seçimlerin yorgunluğunu Maldivler’de attı. Ailesiyle birlikte Ramazan Bayramı tatili için Maldivler’e giden Filiz X hesabından yaptığı paylaşımda, ‘‘Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz ve hayat pahalılığı sebebiyle vatandaşlar geçim sıkıntısı çekerken Hüseyin Filiz’in lüks tatili sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Sosyal medya hesabından tepkilere cevap veren Filiz, 2018’de milletvekilliği görevini tamamladığını, o günden bu yana belediye başkanlığı dışında AKP’de aktif görev almadığı belirtti. 40 yıllık sanayici ve iş adamı olduğunu kaydeden Filiz, ‘‘Ailemle ve torunlarımla yapmış olduğum bir tatil üzerinden maksatlı, haksız ve haddini aşan sözler söylüyorsunuz, torunlarım hakkında yorumlar yapıyorsunuz…yapmayın!’’ ifadelerini kullandı.

FİLİZ PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

İşte, sosyal medyada Hüseyin Filiz’e yönelik yapılan eleştirilerden bazıları:

– Hey anam hey😂 Bizde gül kokulu memleketim Çankırı niye bu kadar güzel diyorduk.

– Seçimi kaybedince kendinize ödül mü verdiniz? Yoksa seçimi kaybetmeyi mi kutluyorsunuz?

– Sn. Cumhurbaşkanım biz size destek vermek adına deprem bölgesinde onca sıkıntıya rağmen Partimizin arkasında durduk.Halkın sesini duymanızı rica ediyorum. Bu lüks hayatlara son vermenizi bekliyoruz. Biz seçim sonucunun üzüntüsünü halâ üzerimizden atamadık..
Istakoz yemeye mi gittiniz?

– Abi seçimi biz kaybettik sizin bir hatanız yok. Asla lüks tatillerden falan vazgeçmeyin.

– Allah bu milletin hakkını yedirmesin haramzadekere

  • Bu hezimetin bir ödülü olmalıydı tabi..

– Türkiye’de çok güzel ama sizin gibiler olmazsa. Daha dün kadın istakoz paylaşmış bugün de bu eski vekil beyefendi Maldivler tatilini paylaşıyor. Yeter artık hem milletin hem de Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın yakasından düşün. Millet ekmek bulamıyor efendi Maldivler’in…

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com