Makamında tehdit edilen savcı, yenidoğan çetesi adliyeye sevk edilirken oradaydı

Yenidoğan çetesini çökerten Savcı Yavuz Engin'i makam odasında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'in gözaltına alındığı fotoğraftaki bir detay dikkati çekti.

  • ü
  • 21 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Yenidoğan çetesini çökerten ve çete tarafından makamında tehdit edilen savcının çete lideri ile aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Türkiye, Yenidoğan Çetesi ve ona ortak olan hastanelerin ‘Bebek Cinayetlerini’ Gazeteci Emrullah Erdinç’in ağzından duydu. Skandal hadiseyi ortaya çıkartan savcı makam odasında tehdit edilmişti. Savcıyı makam odasında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin’in gözaltına alındığı fotoğraftaki bir detay ortaya çıktı.

ÇETE LİDERİ VE SAVCI ADLİYEDE AYNI KAREDE

Türkiye’nin konuştuğu skandalın savcısı cesur bir şekilde soruşturmayı sürdürdü. Yenidoğan bebeklerin canına kast eden bu cani çeteye karşı operasyonu kararlılıkla sürdüren savcı, kendisini tehdit eden Mustafa Kemal Zengin’in gözaltına alındığı ve adliyeye getirildiği o anlarda da soruşturmayı titizlikle takip etti. Cesur savcının nefesi hep enselerindeydi.

YENİDOĞAN ÇETESİNİ ÇÖKERTEN SAVCI YAVUZ ENGİN KİMDİR?

Yenidoğan bebek çetesini çökerten ve makamında tehdit edildiği halde geri adım atmayan ve dik duran Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin’in hayatı ve biyografisi en çok merak edilen isimlerden oldu.

Savcı Yavuz Engin, 1989 yılında Almanya’da doğdu, eğitim hayatını Türkiye’de tamamladı. İlk ve ortaöğrenimini Bolu 50. Yıl Ortaokulu’nda, lise öğrenimini ise Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nde 2008 yılında bitirdi. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde üniversite eğitimine başladı ve 2013 yılında mezun oldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com