Mahir Polat: Fatih’te hep beraber kale algısını yıktık

CHP Fatih Belediyesi adayı Mahir Polat, seçim sonucuna göre "Yüzde 98.74; yani 781 sandık açılmış olup, bizim oyumuz 44.27, rakibimizin oyu ise yüzde 47.88. Fatih’te hep beraber kale algısını yıktık ve çok büyük bir başarı elde ettik" dedi.

  • ü
  • 01 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat, seçim sonucuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Polat, “Açılan sandıkların neredeyse sonuna geldik. yüzde 98.74; yani 781 sandık açılmış olup, bizim oyumuz 44.27, rakibimizin oyu ise yüzde 47.88.Fatih’te hep beraber kale algısını yıktık ve çok büyük bir başarı elde ettik” ifadelerini kullandı.

Paylaşımında, “Bu büyük zafer herkese hayırlı uğurlu olsun. Daha iyi bir Türkiye yolda” ifadelerine yer veren Polat’ın açıklaması şöyle:

“Sevgili Fatihliler, Açılan sandıkların neredeyse sonuna geldik. yüzde 98.74; yani 781 sandık açılmış olup, bizim oyumuz 44.27, rakibimizin oyu ise yüzde 47.88. Dört aylık seçim sürecinde bize inanılmaz destek veren bütün Fatihlilere çok teşekkür ediyorum. Ortaya çıkan tablo bize Türkiye’de yeni bir siyasi dönüşümün başladığını gösteriyor. Fatih’te hep beraber kale algısını yıktık ve çok büyük bir başarı elde ettik. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu‘nu bu muhteşem başarısı için tebrik ediyorum ve başta yeni kazandığımız belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. Bu büyük zafer herkese hayırlı uğurlu olsun. Daha iyi bir Türkiye yolda. Bir kez daha herkese çok teşekkür ediyorum ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com