Maganda ambulansın önünü kesti, camı yumrukladı: 112 ekibi zor anlar yaşadı

Bir hastaneye hasta bırakan ambulans şoförü, dönüş yolunda sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 33 ADV 981 plakalı araç tarafından önü kesildi.

  • ü
  • 11 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Mersin’de inanılmaz bir olay yaşandı. Öğretmenler Mahallesi’nde bir şehir magandası ambulansın önünü kesti ve camı yumrukladı. Sağlık ekipleri zor anlar yaşadı.

Alınan bilgiye göre, özel bir hastaneye hasta bırakan ambulans şoförü A.E.K.’nın dönüş yolunda sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 33 ADV 981 plakalı araç tarafından önü kesildi.

MAGANDA AMBULANSIN CAMINI YUMRUKLADI

İHA’nın bildirdiğine göre; araçtan inen sürücü, ambulansın camını yumrukladı. Bu sırada korku dolu anlar yaşayan sağlık personeli 2 kadın ağlamaya başladı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Camı yumrukladıktan sonra otomobiline binen şahıs uzaklaşırken, sağlık ekipleri polise yaşadıklarını anlatıp şikayetçi oldu.

İSTANBUL’DA DA AMBULANSI ENGELLEMİŞLERDİ

Haziran ayında İstanbul Kadıköy’de siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran motosikletteki iki kişi, “Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz.” diyerek nakil olan kişiyi görmek istedi.

Şoför, ambulansın kapısını açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı. Motosikletteki 2 şüpheliden 1’i gözaltına alınmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com