Mafya lideri Camgöz, Türkiye’ye iade edildi

‘Camgözler’ adlı organize suç örgütünün lideri Binali Camgöz Karadağ'dan Türkiye'ye iade edildi. 40 polis eşliğinde uçağa bindirilen ve belden aşağısı tutmayan Camgöz'ün 4'ü kasten öldürme, 5'i suç örgütü kurma olmak üzere en az 22 suçtan arandığı aktarıldı.

  • ü
  • 30 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Organize suç örgütü lideri Binali Camgöz, Karadağ’dan Türkiye’ye iade edildi. 40 polis eşliğinde uçağa bindirilen Camgöz’ün iadesine ilişkin haber, Karadağ basınında da yer aldı. Anadolu Ajansı ise Camgöz’ün MİT tarafından Türkiye’ye getirildiğini belirtti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

CAMGÖZ’ÜN MAFYA DÜNYASINDA YÜKSELİŞİ

Halk TV’den İsmail Saymaz da bugünkü yazısında, Binali Camgöz’ün mafya dünyasındaki yükselişini anlattı. Belden aşağısı tutmayan ve tekerlekli sandalye kullanan 41 yaşındaki Camgöz’ün dördü kasten öldürme, beşi suç örgütü kurma olmak üzere en az 22 suçtan arandığını belirten Saymaz, şunları yazdı:

ESKİ BAŞBAKANLA İLŞKİSİ…

“Camgöz, İzmir’de çek-senet tahsilatı işleri yapan yerel bir suç örgütü lideriyken, 2019’da yasadışı şekilde Gürcistan’a, 2022’de Karadağ’a geçerek, küresel bağlantılar kurdu. İddiaya göre, yüklü bir para karşılığında Sırp mafyasının İstanbul’daki kanlı hesaplaşmasında rol aldı. Türkiye’ye iadesinin gecikmesinin arkasında, eski Başbakan’la ilişkisi ve rüşvet ağı gösteriliyor.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com