KYK yurdunda silahla vurulan öğrenci hayatını kaybetti

Kilis’te Kartalbey KYK Öğrenci Yurdu’nda kalan bir öğrenci oda arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

  • ü
  • 12 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Kilis’te Kartalbey KYK Öğrenci Yurdu’nda kalan bir öğrenci oda arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

7 Aralık Üniversitesi hemşirelik bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Mehmet Yasin Arı, KYK yurdunda oda arkadaşı B.Y’nin silahının ateş alması sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Yurtta kalan diğer öğrencilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Yasin Arı’nın öldüğünü tespit ederken oda arkadaşı B.Y. (19) gözaltına alındı.

İlk ifadesinde tabancayla şakalaştığı sırada yanlışlıkla tetiğe dokunduğunu söylediği öğrenilen B.Y.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAZA MI, KASITLI MI ÖLDÜRDÜ?

Cumhuriyet’e konuşan Kilis Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden bir yetkili olayın “kaza” olduğunu öğrendiklerini belirtirken Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Kilis Şube Başkanı Duygu Altınoluk ise olayın kaza denilerek üstünün kapatılmaması gerektiğini söyledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com