Kurtlar Vadisi’nin ünlü kahvehanesi yandı

Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tek katlı tarihi kahvehanede yangın çıktı. Mekânın üst kısmında kalan iki kişi kendini dışarı attı.

  • ü
  • 03 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği, Maltepe’deki tarihi kahvehanede yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırılırken, alevler mekânın bitişiğinde bulunan restorana da sıçradı. Kahvehanede büyük çaplı hasar meydana geldi.

İKİ KİŞİ KENDİNİ DIŞARI ATTI

İstanbul’un Maltepe ilçesi Yalı Mahallesi’nde bulunan ve bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tek katlı tarihi kahvehanede, saat 09.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kahvehanenin çatı kısmında başlayan yangın kısa sürede büyürken dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın esnasında kahvehanenin üst kısmında kalan iki kişi kendini dışarı attı.

YANGIN ÇEVRE BİNALARA YAYILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için çalışma yürüttü. Alevler kahvehanenin bitişiğinde bulunan restorana da sıçrayarak maddi hasara sebep oldu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Dumandan etkilenen iki kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com