Kulis: Mafyadan villa alan Yargıtay üyesine yukarıdan “emekli ol” tavsiyesi

Mafya lideri Ayhan Bora Kaplan'dan villa ve lüks araç aldığı iddia edilen Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman'a 'yukarıdan' emekli olması tavsiyesi geldiği belirtiliyor. Kocaman'ın önümüzdeki günlerde emeklilik dilekçesi verebiliyor.

  • ü
  • 31 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci Tolga Şardan, tutuklanan mafya lideri Ayhan Bora Kaplan‘dan villa ve araba aldığı, evinin mobilyasını dahi Kaplan’dan aldığı belirtilen Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman‘a “emekli olması” tavsiyesi geldiğini yazdı.

T24’teki yazısında Şardan, “Ankara’yı kasıp kavuran diğer bir dava Ayhan Bora Kaplan yargılaması. Adli yargılama süreci kadar Kaplan’ın bilhassa yargı, polis ve bürokrasideki bağlantıları da kamuoyunda gündem oluyor, tartışılıyor. Kaplan denildiğinde en çok gündeme gelen bürokrat / yargı mensuplarının başında Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman geliyor” dedi.

Kocaman’la ilgili yeni bir bilginin kulislere düştüğünü kaydeden Şardan, şunları söyledi:

‘İPİN UCU KAÇINCA…’

“İddiaya göre; Kaplan’la adı çok anılmaya başlanan Kocaman’a “emekli ol” tavsiyesi yapıldı.

Normalde hakkındaki iddialar karşısında Yargıtay Başkanlığı’nca araştırma ya da soruşturma başlatılması gereken Kocaman hakkında ipin ucu kaçınca kendisine böyle bir tavsiyede bulunulduğu Yargıtay kulislerine düştü.

Kocaman’ın, “yukarıdan geldiği” ifade edilen tavsiyeye uyup emeklilik dilekçesi verip vermeyeceği yakında belli olur.”

Şardan yazısında, Kocaman’a emekli olması tavsiyesinde bulunan makamla ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com