Kolej sahibi ve oğullarından, haklarını isteyen öğretmenlere tekme tokatlı saldırı

Kastamonu'daki kampüsü kapatma kararı veren Özel Tema Koleji patronu ve çocukları mali haklarını görüşmek üzere öğretmenlere randevu verdi. Patron ve oğulları öğretmenlere saldırarak darp etti.

  • ü
  • 29 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Özel sektör çalışanı öğretmenlere saldırılar sürüyor. Sefalet ücretine mahkum edilen ve uzun saatler çalıştırılan öğretmenlerin haklarını gasp eden patronlar, hakkını isteyen öğretmenlere saldırdı.. Bunun son örneği Kastamonu’daki Özel Tema Kolejinde yaşandı.

Kastamonu’daki kampüsünü kapatma kararı alan Özel Tema Koleji yöneticileri, öğretmenlerin mali hakları ile ilgili görüşmeler yapacakları yönündeki açıklamaları sonrasında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Doğa Köyü Öğretmenevinde öğretmenlere randevu verdi. Tema Koleji patronu Malik Erdoğan ve oğulları Erdem ile Onur Erdoğan görüşmeye gelen öğretmenlere saldırarak darp etti.

Saldırıyı sosyal medya hesabından paylaşan Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’nın aktarımına göre darp edilen öğretmenler, bu olayın planlı ve organize biçimde gerçekleştirildiğini, görüşmeye avukatlarıyla katılmalarının patronlar tarafından kabul edilmediğini, kendilerinin psikolojik açıdan ve güvenlik açısından istismar edilecekleri bir ortama davet edildiklerini, bu olay öncesinde görüşme ortamının güvenli olmadığını İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ilettiklerini belirtti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com