Köksal, ifadeye çağrıldı: ‘İstersen ağzınla kuş tut, o dükkan açılmayacak’

Afyonkarahisar Valiliği, Irak uyruklu bir kişinin evraklarının tam olmasına rağmen ruhsat vermediği gerekçesiyle Afyon Karahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın ifadesini istedi. Köksal'ın "İstersen ağzınla kuş tut yine de bu dükkan açılmayacak" dediği aktarıldı.

  • ü
  • 06 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

31 Mart yerel seçimleri öncesi “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” ifadeleriyle gündeme gelen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal bu kez de bir mühürleme konusuyla gündeme geldi.

AfyonPostası’ndan alınan bilgilere göre, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, Belediye Başkanı  Köksal’ın Erenler Mahallesi’nde Irak uyruklu Moussa K. Gatea’ya ait spor salonunun mühürlenmesiyle ilgili ifadesini istedi.

KÖKSAL: İSTERSEN AĞZINLA KUŞ TUT 

Valilik tarafından gönderilen yazıda, Moussa K. Gatea’nın spor salonu açma talebine ilişkin gerekli belgelerin tamamlanıp belediyeye teslim edilmesine rağmen sürecin defalarca ertelendiği belirtildi.

Yazıda ayrıca, “İstersen ağzınla kuş tut, yine de dükkan açılmayacak, Burcu Hanım söz verdi, sözünü tutacak” şeklindeki ifadeler nedeniyle ruhsat verilmediği iddiaları yer aldı ve bu sebeple Başkan Köksal’dan ifade istenildiği aktarıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Valilikten Başkan Köksal’a gönderilen resmi yazıda, bugün ifadeye gitmediği taktirde ‘ifade vermemiş’ sayılacağı belirtildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com